tiistai 5. huhtikuuta 2016

Rauhaa...

On suuri etuoikeus toivottaa rauhaa ja myös aidosti kokea sitä sydämessä. Se on suuri Jumalan lahja lapsilleen ja tähän maailmanaikaan aivan ehdoton juttu.
Seuraan vähän netin kautta uutisia, sen verran että suurin piirtein tiedän missä mennään. Toki Raamattua  uskovan on hyvä lukea enemmän kuin viettää aikaa lehtien parissa mutta muutama minuutti päivässä ei vielä vie voimia ja ajatuksia tärkeimmästä.

 Viime viikkoina on Aamoksen kirjan luku 8 luku ja 1 ja siitä eteenpäin tullut monta kertaa.... ihmettelin tätä ja mistä tämä puhuu. Siinähän on rikkaille tuleva rangaistus ennustettu ja toki mietin että koskeeko tämä Suomen pientä eliittiä vai mistä on kysymys?

Hommahan on mennyt, jos tottapuhutaan, superahneeksi tässäkin maassa. Nostetaan hirmu palkkioita ja pidetään itseään yli-ihmisinä sekä yhtään euroa ei haluta maksaa veroja. No, lapsilisät toki vielä halutaan tasauksen vuoksi myös itselleen. Huumorimiehiä taitavat olla vielä kaiken lisäksi...

Nyt vielä tämä veroparatiisijuttu.  Toivottavasti media ja oikeuslaitos tekee terveitä päätöksiä ja puhuu totta kansalle. Mutta ei hyvältä näytä.

Herra Jeesus Kristus on nähnyt, kuullut ja tietää  kaiken tästäkin ja millainen on ihmissydän. Ja mihin vie ihmisen tie ilman Herran armoa. Luetaanpa mitä Luukas kirjoittaa;


24 Ja hän huusi sanoen: 'Isä Aabraham, armahda minua ja lähetä Lasarus kastamaan sormensa pää veteen ja jäähdyttämään minun kieltäni, sillä minulla on kova tuska tässä liekissä!'
 25 Mutta Aabraham sanoi: 'Poikani, muista, että sinä eläessäsi sait hyväsi, ja Lasarus samoin sai pahaa; mutta nyt hän täällä saa lohdutusta, sinä taas kärsit tuskaa.

Tähän ei ole mitään lisäämistä ja hyvin karu totuus. Ei tuu kieleen jäähdytintä eikä ilmastointilaite enää hurise niinkuin Portugalin palatsin nurkassa.

Tänä vuonna ollaan Kaivarissa pitämässä Merimoto tapahtumaa pari kertaa. Toki siellä pitäisi olla joka päivä mutta hyvä näinkin. Mutta siellä saamme kohdata näitä joilla on rahaa ja valtaa mutta suurin Valtias ja kaiken rikkauden Lähde puuttuu. Rukoillaan että he voisivat kokea hengellistä köyhyyttä niin että janoaisivat elävän Jumalan puoleen.

Ja rauhaa. Rauhanruhtinaan kohtaamista  jota ei rahalla saa...

Siunaten

AliEi kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.