lauantai 31. joulukuuta 2016

Hyvää alkavaa vuotta 2017

Oi Suomi päiväs koittaa...Jeesus on laskenut sydämelleni Suomen kansan ja ei pelkästään evankeloida vaan myös rukoilla kansan puolesta jatkuvasti. No, uskon että Herralla on hyvä suunnitelma ja saamme nähdä pimenevän Suomen keskellä itse Herran kirkkautta.

Joka uusi vuosi jännittää miten menee tapahtumat  ensi vuonna ja millaiseksi muodostuu sisältö eri tapahtumissa.  Vaikka näitä tekisi sata vuotta, on se sama jännitys sydämellä aina.
Ja vaikka kuinka suunnittelee näitä ja luo yhteistyökuviota, Herralla on  yllätys varattu joka kerta.

Viime keväänä sain sanoman että tulee tosi hyvä vuosi ja se piti paikkansa, vuosi oli todella siunattu ja kaikki onnistui niin hyvin että suuri ilo oli joka kerta kun ajelin kotiinpäin. Sitä jää ihan kaipaamaan...

Mutta sen tiedän että työtä on tehtävä ja mentävä sinne minne Herra lähettää. Ja uskossa, siinä heikossa ja sinapinsiemennen vertaisessa. Ja monta kertaa yksin vailla  tietoa mitä edessä. Mutta sellaista on aito Herran varassa tehty työ. Aina yhtä riisuvaa, yksinäistä ja epävarmaa...mutta toisella puolella on Jumalan voiman väkevä ilmestys ja valtava ilo kun Herra antaa ylhäältä niinpaljon kuin katsoo tarpeelliseksi.

Sitä on siis edessä ensi vuonnakin, ja jokaiselle meistä tarjolla jotka Hänen voimaansa ja ohjausta kaipaamme.

Paavali sanoi että heikoissa Herra on väkevä...

Olkaamme heikkoja että väkeviksi tulisimme Kristuksessa,


Ali
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.