perjantai 5. helmikuuta 2016

Alinblogi 5.2.16

Monessa suomalaisessa kodissa on enkelitaulu seinällä muistuttamassa hengen maailman todellisuudesta. Kuva on hieman siloiteltu sekä romantisoitu, niin näiden kahden pienen lapsen kuin enkelin ulkonäönkin kohdalta mutta kuitenkin.
Meilläkin oli ko. taulu seinällä ja muistan kuinka katselin sitä koko pienen ikäni miettien onko tuo totta.

Tulin uskoon hyvin raskaiden olosuhteiden keskellä ja sain kohdata Herran kuin Paavali Damaskon tiellä, vaikka en nyt kristittyjä vainonnutkaan. Muita kyllä vainosin mutta syyt oli ihan muut...

Silmäni alkoi aukenemaan ja se hetki jätti jäljen joka ei koskaan unohdu. Siis Jeesus elää ja on totta.
Ostaessani ensimmäisen oman Raamattuni  menin kotiini lukemaan sitä. Jätin sen keittiön pöydälle ja menin lepäämään sänkyyn. Silloin Herra puhui. "Lue psalmi 91, se on sinulle tehty".

Lensin juoksujalkaa keittiöön ja luin sen ääneen. Halleluja... siitä lähtien olen joka päivä lukenut sen itselleni ja pyytänyt että Herra toteuttaa lupauksensa. Ja täytyy sanoa että hyvin tarkasti on käynyt juuri noin mitä psalmissa lukee. Siis aivan hämmästyttävän tarkasti muistan elämäni  ne hetket, tapahtumat  ja nyt osaan sijoittaa ne tämän psalmin sanoihin. Ihmeellistä.

Hän eli Jeesus antaa "enkeleilleen käskyn varjella kaikilla teillä". Tämähän sisältyy ko. psalmiin ja tänä päivänä tiedän, että enkelit on totta ja Herra Jeesus käskee heitä tekemään eri asioita. Yksi tehtävä on suojella ihmisiä pahan vaikutukselta.

Herra on uskollinen ja Hän pitää minkä lupaa. En olisi hengissä ellei hän olisi lähettänyt apua ylhäältä moneenkin tilanteeseen ja ne on yliluonnollisia pelastumisia vaaroilta ja onnettomuuksilta.

Enää ei tuota taulua ole mutta joskus törmään siihen joidenkin ihmisten kotona. Ehkä se tuo lohtua tai toivoa mutta täysi turva on vain Kristuksessa ja Hänen varmoissa lupauksissaan. Silloin voin kertoa tämän tarinan heille, jos hetki on sopiva.

Niihin voin uskovana luottaa ja sitä toivoin kaikille ihmisille että uskon kautta saisivat Jumalan lapsen aseman.

Illalla, kun lähden lenkille koirani kanssa, ei varmasti ole epäselvää minkä psalmin rukoilen ääneen tuolla lenkkipoluilla. Ja se toimii...

Siunaten,

Ali
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.