maanantai 11. toukokuuta 2015

Alin blogi

Kevät toi muurarin ...lauloi joku aikoinaan. Meilläkin on taloyhtiössä ollut valtava remontti ja vieläkin jatkuu joiltakin osin. Se hyvä puoli siinä on että asumisviihtyvyys paranee kerralla ihan uusiin mittoihin ja sitten on rauhallista muutaman vuoden.
Mutta muutakin erikoista on tapahtunut. Tämä vuosi on tuonut asukkaita hyvin tututksi toisilleen ja yhteenhiileen puhaltaminen on alkanut uudella tavalla.
On paljon  arvoja joita ei voi rahalla mitata. Yksi hyvä on turvallinen sekä terveellä tavalla sosiaalinen asuinympäristö. On helppo kommunikoida nykyään muustakin kuin säästä ja elämästä tulee rikasta kun saa vaihtaa ajatuksia ihmisten kanssa. 
Kun tulin uskoon niin koko taloyhtiön väki kyllä sai huomata sen. Innostuneena kerroin Jeesuksen kohtaamisesta ja pihagrillillä sain oikein kunnon väittelyn aikaan  siitä kuka muutti  ja miten elämäni muuttui. Siinä sitä oltiin. Ennen mies liikkui öisin ja epämääräistä väkeä kävi päivin öin sekä virkavalta sai jatkuvasti rampata eri syiden vuoksi. Not so funny...
Raamattu sanoo että me, siis uskovaiset, olemme Kristuksen kirje;  No ainakin kohdallani nyt sitten minua luettiin tarkkaan ja yritettiin etsiä syitä muutokseen. Mutta ihmeellistä ettei omat selvitykseni Jeesuksen väkevästä kohtaamisesta  kelvanneet tai niitä vähäteltiin. 
Näin se menee. Jeesus-sana jakaa aina porukat ja asioiden oikea ymmärtäminen tarvitsee Pyhän Hengen silmiä että voi lukea oikein. Siihen avaamiseen auttaa että tulee uskoon ja antaa Herran avata sydämen silmät. Niin ,ihmisellä on kahdet silmät, fyysiset ja hengen silmät. 
Niin yksinkertaista se olisi. 
Toki mulla on hieno t-paita  jossa lukee "Jesus is my president" .
Sen jo alkaa ymmärtämään vaikka ei olisi uskossakaan...

Hyvää kesän alkua,

Ali

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.